MSA ALTAIR 4X Gassdetektor

MSA Altair 4 Gassdetektor

ALTAIR 4X Multi Gassdetektor

Altair 4X er en pålitelig multi-gass detektor som måler O2, H2S, CO og brennbar gass. Foruten å være en av de mest kompakte multi-gassdetektorer tilgjengelig, har den et ekstremt holdbar gummiert bolig og er svært enkel å bruke.

- Robust, lett å grep
- Lett å lese skjermen
- Triple alarmsystem (hørbar, visuell, vibrerende)
- InstantAlert & MotionAlert alarm funksjoner for ekstra sikkerhet
- Opptil 16-timers batteridriftstid
- Store gummierte knapper for enkel betjening
- Enkelt bump sjekk med hake i 24 timer.

Kontakt Oss for Priser
Kontact Atex Norge

Motion Alert:
ALTAIR 4X har en valgfri Motion Alert-funksjonen i tilfelle brukeren er overvunnet og trenger hjelp. Når dette er aktivert, vil Motion Alert aktivere en pre-alarm hvis ALTAIR 4X ikke oppdage bevegelse i 30 sek. Hvis det ikke er noen bevegelse detekteres etter en ytterligere 10 sekunder detektoren går til Motion Alert alarm. Dette kan vise seg å være uvurderlig i potensielt livstruende situasjoner.

Instant Alert:
Denne unike funksjonen gir brukerne muligheten til å manuelt aktivere en alarm for å tiltrekke seg oppmerksomheten til noen i nærheten. I situasjoner der talekommunikasjon er vanskelig [f.eks når iført masker] denne standarden funksjonen ytterligere øker stykke tankene for brukeren.

Lettlest display:
The ALTAIR 4X skjermen er grei og ekstremt lett å lese. Den store numeriske displayet lar brukerne se gasskonsentrasjon, alarmtilstander, batteristatus, sett poeng og topp lesing med nøyaktighet og tillit.

Batteri med lang levetid:
Det oppladbare litium polymer batteri gir opptil 16 timer kontinuerlig drift og utkonkurrerer andre batteri teknologier i ekstreme miljøforhold.

Bump Sjekk Indikator:
The ALTAIR 4X åpner for en enkel brak sjekk, som vil bli registrert og vist på skjermen som et merke i 24 timer. Enten sette ALTAIR 4X inn i QuickCheck eller feste kalibreringshette å utføre en brak sjekk.

Triple Alarmsystem:
Den triple alarmsystem montert ALTAIR 4X effektivt forsiktighetsregler brukeren for fare. Lysdioder på detektorens topp og bunn sikrer alarmer er synlig fra alle vinkler. ALTAIR 4X har også en trygghet trygt LED som blinker hvert 15. sekund for å indikere at detektoren fungerer som den skal. Lydalarmen er vanligvis målt ved 95 dB ved 30 cm og en sterk vibrerende alarm er også en standard funksjon.

Full Datalogging som standard:
En svært omfattende datalogging anlegget er standard på ALTAIR 4X. Dette gjør at brukeren kan holde en oversikt over dag-til-dag gass verdier oppdages på et konfigurerbart tidsintervall sammen med eventuelle andre hendelser sett.

MSA ALTAIR 4X Spesifikasjoner

Drop test 20 fot
Bolig Robust gummiert
rustning
Vekt 7,9 oz
Dimensjoner (L x B x D) 4,4 x 3,0 x 1,31
Hørbar alarm > 95 dB ved 1 meter
Visuell alarm 4 ultra-lysdioder på toppen og bunnen
Vibrerende alarm Standard
MotionAlert & InstantAlert Valgfritt
Vise Høy kontrast LCD
Bakgrunnsbelysning Justerbar time-out
Batteri Oppladbart li-polymer
Kjør tid 24 timer @ romtemperatur
Ladetid <4 timer
Driftstemperatur område -20 º C til + 50 º C
Kort periode Drift -40 ° C til + 60 ° C
Fuktighet 15 - 90% RH ikke-kondenserende
Inntrengningsbeskyttelsen IP67
Datalogg (Justerbar) 50 time minimum
Hendelseslogg Standard 500 arrangementer
Standard garanti 3 år
Utvidet garanti Valgfritt 1 år

ALTAIR GALAXY

ALTAIR GALAXY - Test og Kalibrering System

Den multifunksjonelle GALAXY gir enkel, men intelligent testing og kalibrering av MSA ALTAIR bærbare gassdetektorer, f.eks ALTAIR familien. - Helautomatisk prøvestativ - Enkel å bruke tastaturet - Robust design - Intuitive visuelle og hørbare indikatorer - Opp til 10 GALAXY moduler kan kobles sammen - Stand-alone - helt uten PC.

MSA Gassdetektor